Muutoksen tuulia

06.09.2018

Hellurei!

Mahtavaa syksyn alkua kaikille uusille ja vanhoille opiskelijoille! Asettautuminen ICT:lle sekä Medisiina D:n on alkanut ja uudet tilat lämmittävät vanhan ruiskatulaisen mieltä. Mutta mitä on tämä kylmyys ICT:llä?! Villasukathan tässä pitää muistaa aamuisin pakata koulureppuun! Ruiskatu on onneksi enää vain muisto vanhojen opiskelijoiden mielissä ja aika kultaa muistot. Suuhygienistit, olette meidän ajatuksissamme, tsemppiä <3

Oletko jo käynyt meidän uudella toimistolla? TSTS ry:n toimisto löytyy koularikäytävältä ICT:n kellarikerroksesta ja täällä meidän kanssa majailevat TIO, SUUKKO sekä Tasokas. <3 TSTS ry:n uudet tilat ovat ilostuttaneet hallituslaisia. Toimistolta löytyy pehmeitä sohvia ja säkkituoleja, joissa koulutehtävätkin kirjoittavat itse itsensä! Kannattaa tulla poikkeamaan silloinkin, kun kaipaat vain hengailua. Kahviakin löytyy silloin tällöin. Upouusi Smart-TV toiminee myös houkuttimena ;) Vihdoin meidänkin toimistoon mahtuu isommallakin porukalla! Orientoivien aikaan ei menoa eikä meininkiä toimistolta puuttunut. Haalareita ostettiin pilvin pimein ja ensimmäiset merkitkin taisivat löytää paikkansa opiskelijoiden Adidaksissa! Uusien opiskelijoiden määrä pääsikin yllättämään meidät ja yhdistysmerkit tuppasivat loppumaan... Ei hätiä, uusia tulossa ja tiedotamme niistä varmasti.

Pieniä murheitakin on muuton johdosta tullut esille. Pukuhuoneet ovat vielä kesken ICT:llä ja tästä johtuen labravaatteet on tarvinnut vaihtaa vessassa tai rohkeiden enskojen tapaan keskellä käytävää. Respect! Pukkarit tulevat kellarikerrokseen samalle käytävälle, missä TSTS ry:n toimistokin on. Pukkareissa olevat lokerot ovat käytössä kuitenkin vain päivän ajan ja illalla lokerot avautuvat automaattisesti. Entisten ruiskatulaisten kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tulevat pukkarit ICT:llä eivät valitettavasti tule olemaan samaa kokoa verrattuna aiemmin totuttuun. Toivotaan, että pukkarit avaisivat ovensa nopeasti. Onneksi ainakin bioanalyytikot ovat päässeet Medisiina D:ssä pukkareihinsa. Eletään muutoksen aikaa ja joudumme kaikki sopeutumaan uusiin tiloihin. Kulkukortit ovat tuoneet hieman päänvaivaa ja epäselvyyttä lukukauden alkuun. Odotamme kulkukorteista tarkempaa infoa ja tiedotamme jäsenistöämme heti, kun palat loksahtelevat paikoilleen.


Muistutus sähköisten järjestelmien muutoksesta. Peppi tulee vihdoin (oletko valmis?!). Peppiin siirtymisen takia kaikki ilmoittautumiset ja nopat tulee olla kunnossa, ennen kuin SoleOps ja WinhaWille sulkevat ovensa. Maanantaihin 10.9. mennessä tulee olla ajan tasalla seuraavat asiat: läsnäoloilmoittautumiset WinhaWillessä, opintosuoritukset, kurssien ilmoittautumiset ja oma HOPS. Muistathan tsekkaa nämä asiat kuntoon, jotta säästyt turhalta päänvaivalta. Kannattaa myöskin tallentaa/tulostaa talteen oma opintosuoritusote, jotta noppia ei häviä turhaan Peppiin siirtymisen aikana.


Syksyllä on tulossa huikeita tapahtumia! STOP lähenee ja kolmen viikon päästä Suomen Turkuun kokoontuu sote-opiskelijoita ympäri maata. Hallitus odottaa jo into piukeana STOP:a! Muita syksyn tapahtumia ovat Tursajaiset, Girl Power, Sairaat bileet sekä sitsit ja Bongaa Tonttu. STOP:n jälkeen on tiedossa myös holittomia excursioita ja tapahtumia. 

Syyskokous kolkuttaa jo kohta ovella, kannattaakin laittaa hallitustoiminta korvan taa. Kiinnostaisko sua vaikuttaa ja tehdä? Tule mukaan yhdistystoimintaan ja hae hallitukseen syyskokouksessa!

Tuu poikkeamaan toimistolla, juomaan kuppi kahvia ja höpöttelemään! Nähdään ICT:n koularikäytävällä! <3