Liity jäseneksi

"jäsenyys hyödyttää sekä sinua, että muita jäseniämme"

Miksi liittyä?

TSTS on sinun koulutusalasi opiskelijayhdistys, joka ajaa juuri sinun etujasi koulutusalalla eteenpäin, näin sinun ei itse tarvitse huolehtia edunvalvonnallisista toimista koulun ohella. Puhumme yli tuhannen sosiaali- ja terveysalan opiskelijan äänellä

"Jäsenenä voit vaikuttaa"

TSTS:n jäsenet pääsevät osallistumaan myös yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin. Joka syksy valitaan uusi hallitus seuraavaksi vuodeksi, joten tulemalla mukaan syyskokoukseen voi tulla valituksi hallitukseen ja näin ollen pääsee myös itse vaikuttamaan asioihin ja ennen kaikkea toteuttamaan kaikkea TSTS:n toimintaa. Myös kevätkokouksissa voidaan hallitusta tarvittaessa täydentää, tästä ilmoitetaan yhdistyksen sosiaalisessa mediassa sekä kokouskutsussa.

Jäsenedut

TSTS järjestää toimintaa myös koulun ulkopuolella mm. opiskelijabileitä, excursioita sekä tukee jäseniään erilaisissa tapahtumissa. TSTS:n järjestämiin tapahtumiin pääset usein mukaan hieman edullisemmin olemalla TSTS:n jäsen.

TSTS:n jäsenenä saat myös opiskelijahaalarit huikeasti edullisempaan hintaan! 

TSTS:n jäsenille leffaliput 11€/kpl


Mitä kustantaa?

TSTS ry:n jäsenyys kustantaa koko opiskelujesi ajalta 6 euroa riippumatta tutkintosi suoritusajasta.


HUOM! Jäsenyys hyväksytään vasta toimistolla maksettuasi jäsenmaksun. Täyttämällä hakemuksen netin kautta säästät aikaa toimistolla.

Täytä tämä lomake liittyäksesi TSTS ry:n jäseneksi

(klikkaa)

Huom! Olet virallisesti jäsen vasta, kun olet toimistolla maksanut jäsenmaksun, jonka myötä kirjaamme sinut rekisteriimme.

Meitä on lähes 1400, joka tekee yhdistyksestä yhden suurimmista ammattikorkeakoulun opiskelijayhdistyksistä Turussa!