Toiminta

Toimisto

Syksyllä 2018 muutimme ICT-talon kellarikerrokseen huoneeseen B0035. 

Joukahaisenkatu 3-5 20520 Turku

Toimistolle saa tulla aina kysymään tai avautumaan jos jokin askarruttaa mieltä, pyrimme aina auttamaan opiskelijatovereitamme. Toimistolle voit tulla myös muuten vain istuskelemaan ja juttelemaan. Toimistoa pyrimme pitämään auki aina kun vain mahdollista.

Mukaan toimintaan

Ota kaikki irti opiskeluajasta ja lähde mukaan TSTS ry:n toimintaan! Hallitukseen voit hakea yhdistyksen joka vuotuisessa syyskokouksessa, josta ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustauluilla, sähköpostilla, Instagramissa ja Facebookissa. Mikäli paikka hallituksessa kiinnostaa saavu syyskokoukseen, aseta itsesi ehdolle ja varaudu pitämään pieni esittely itsestäsi sekä siitä miksi haluat hallitukseen mukaan. Yhdistyksen toimintaan pääset mukaan myös lähtemällä mukaan TSTS ry:n aktiiviryhmään. Aktiiviryhmässä pääset mukaan mm. suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumia yhdessä hallituslaisten kanssa. Aktiivitoiminta on matalan kynnyksen hommia, joten se ei sido sinua hallitustoiminnan tavoin mihinkään jatkuvaan rooliin. Aktiiviryhmään pääset mukaan kysymällä suoraan yhdistyksen hallituslaisilta lisätietoa. 

Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuualueensa, johon hallituksen jäsen voi itse vaikuttaa sen mukaan mikä häntä itseään kiinnostaa. Hallituksessa pääsee tekemään myös paljon yhteistyötä eri opiskeluyhdistyksien kanssa ja näin tutustumaan uusiin ihmisiin ympäri AMK:ta. Lisäksi hallituslaiset ovat tiiviisti tekemisissä muiden yhdistyksien ja ainejärjestöjen kanssa.

Jos löytyy intoa pyöriä mukana toiminnassa voit lähestyä meitä toimistolla tai laittamalla verkkosivujemme tai Facebookin kautta viestiä. Vaikka toimistomme sijaitsee kellarissa suojassa katseilta, älkää antako sen estää teitä pyllähtämästä sohvalle ja kysymästä mikä on seuraava järjestämämme tapahtuma tai vaikka vinkkaamasta miten voisimme parantaa yhdistyksen toimintaa. PS. kahvipannu on aina toimistossa kuumana!

Parasta opiskelija-aktiivitoiminnassa ei ole se mitä tehdään, vaan nämä ihmiset keiden kanssa tätä tehdään

- Erika Tuominenentinen aktiivinen hallituksen jäsen 3 vuoden kokemuksella

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?