Toiminta

Toimisto

Syksyllä 2018 muutimme Ruiskadulta ICT-talon kellarikerrokseen huoneeseen B0035. 

Joukahaisenkatu 3-5 20520 Turku

Toimistolle saa tulla aina kysymään tai avautumaan jos jokin askarruttaa mieltä, pyrimme aina auttamaan opiskelijatovereitamme. Toimistolle voit tulla myös muuten vain istuskelemaan ja juttelemaan. Toimistoa pyrimme pitämään auki aina kun vain mahdollista.

Mukaan toimintaan?

Ota kaikki irti opiskeluajasta ja lähde mukaan TSTS ry:n toimintaan! 

Aktiiviryhmä

Vuonna 2019 tammikuusta lähtien yhdistys perusti TSTS ry:n virallisen aktiiviryhmän. Aktiiviryhmän tarkoituksena on kerätä jäsenistömme aktiivisia jäseniä yhteen ja sen kautta hyödyntää heidän panostustaan yhdistyksemme toiminnan edistämisessä ja ylläpitämisessä. Aiempina vuosina yhdistyksen hallituksen tarvittaessa apua esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä, avun saanti on ollut kaukaista ja hankalaa. Vuodesta 2019 lähtien aktiiviryhmän jäsenet ovat tiiviissä yhteistyössä hallituslaisten kanssa. Aktiiviryhmän tehtävät ovat matalan kynnyksen asioita mutta silti vastuullisia. Aktiiviryhmän jäsen voi itse päättää haluaako auttaa kertaluontoisesti, tapahtumakohtaisesti vai suuremman tapahtuman suunnittelussa. 

Liity aktiiviryhmän Facebook- ja WhatsApp ryhmään ja olet mukana aktiiviryhmän toiminnassa. Ryhmään ilmestyy säännöllisin välein pyyntöjä esim. lipunmyyntiin tai julisteiden suunnitteluun. Ryhmistä voi halutessaan poistua. Kysy lisää hallituslaisilta.

Hallitus

Hallitukseen voit hakea yhdistyksen joka vuotuisessa syyskokouksessa, josta ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustauluilla, sähköpostilla, Instagramissa ja Facebookissa. Mikäli paikka hallituksessa kiinnostaa saavu syyskokoukseen, aseta itsesi ehdolle ja varaudu pitämään pieni esittely itsestäsi sekä siitä miksi haluat hallitukseen mukaan. Yhdistyksen toimintaan pääset mukaan myös lähtemällä mukaan TSTS ry:n aktiiviryhmään. Aktiiviryhmässä pääset mukaan mm. suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumia yhdessä hallituslaisten kanssa. Aktiivitoiminta on matalan kynnyksen hommia, joten se ei sido sinua hallitustoiminnan tavoin mihinkään jatkuvaan rooliin. Aktiiviryhmään pääset mukaan kysymällä suoraan yhdistyksen hallituslaisilta lisätietoa. 

Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuualueensa, johon hallituksen jäsen voi itse vaikuttaa sen mukaan mikä häntä itseään kiinnostaa. Hallituksessa pääsee tekemään myös paljon yhteistyötä eri opiskeluyhdistyksien kanssa ja näin tutustumaan uusiin ihmisiin ympäri AMK:ta. Lisäksi hallituslaiset ovat tiiviisti tekemisissä AMK:n opettajien  sekä AMK:n yhdistysten ja Yliopiston ainejärjestöjen kanssa.

Ota yhteyttä

Jos löytyy intoa pyöriä mukana toiminnassa voit lähestyä meitä toimistolla tai laittamalla verkkosivujemme tai Facebookin kautta viestiä. Vaikka toimistomme sijaitsee kellarissa suojassa katseilta, älkää antako sen estää teitä pyllähtämästä sohvalle ja kysymästä mikä on seuraava järjestämämme tapahtuma tai vaikka vinkkaamasta miten voisimme parantaa yhdistyksen toimintaa. PS. kahvipannu on aina toimistossa kuumana!

Uusi toimisto ICT-Talolla 2019
Uusi toimisto ICT-Talolla 2019

Parasta opiskelija-aktiivitoiminnassa ei ole se mitä tehdään, vaan nämä ihmiset keiden kanssa tätä tehdään

- Erika Tuominenentinen aktiivinen hallituksen jäsen 3 vuoden kokemuksella

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?