Tulostaminen

Tulostus, skannaus ja kopiointi

Tulosta työsi tulostusvalikosta löytyvälle "TUAS_student_printing" -tulostimelle. • Oletuksena tulosteet ovat mustavalkoisia ja kaksipuoleisia. Halutessasi voit muuttaa tulostusasetuksia ennen kuin lähetät työn tulostusjonoon. Tarkista voimassa olevat asetukset aina ennen tulostusta! • Mene mille tahansa AMK:n monitoimilaitteelle. • Kirjaudu laitteelle Windows-verkon tunnuksella tai kulkukortilla ja vapauta työsi jonosta. • Kirjaudu ulos laitteelta painamalla "avaimenkuva", Kirjaudu ulos. • Lisätiedot ja käyttöohjeet löytyvät oikean reunan linkeistä. Jos et löydä tulostinta koneelta, voit asentaa sen itsellesi painamalla Windowsin työpöydän vasemman alakulman "Käynnistä"-valikkoa ja kirjoittamalla Etsi/Suorita -kenttään tämän tekstin:\\amkps01\TUAS_student_printing.

Mobiilitulostaminen (esim. omalla puhelimella tai läppärillä)

Voit tulostaa PDF-tiedostoja lähettämällä ne sähköpostilla osoitteeseen print@turkuamk.fi miltä tahansa mobiililaitteelta tai omalta kannettavaltasi. Veloitus perustuu Turun AMK:n normaaliin tulostushinnastoon. Sama tulostustyö voi kuitenkin sisältää sekä mustavalko- että värisivuina laskutettavia sivuja.


Tulostussaldon seurantaportaali ja lisäsaldon lataaminen

Koulu tarjoaa opiskelijalle 6€ tulostussaldoa lukukausittain. Jos saldo ei riitä, lisää tulostussaldoa voi ostaa AMK-kirjastoista Salosta, Lemminkäisenkadulta, Ruiskadulta, Linnankadulta ja Sepänkadulta. PaperCut-saldokortteja on myynnissä 3€, 6€ ja 12€ hintaisina. Tulostussaldo ladataan omalle tulostustilille saldokortilla olevan ohjeen mukaisesti.Oman tulostuksensa kustannuksia voi seurata kirjautumalla PaperCut-järjestelmän asiakaskäyttöliittymään. Sivusto näyttää mm. käyttäjätunnukselle kertyneen kokonaissivumäärän, sekä tulostuksen ja kopioinnin toteutuneet kustannukset.


Messin ohje aiheesta

Etusivu > Opiskelu > IT-palvelut ja Online-ympäristöt > Tulostus, skannaus ja kopiointi