MIKÄ?

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

TUO on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden oma lakisääteinen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Meitä on jo yli 4700 - tule siis mukaan!

TUO on valtakunnallisen AMK-opiskelijoiden etujärjestö Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n jäsen. TUO on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sekä ammattiyhdistyksistä riippumaton.
Opiskelijakunta TUO toimii Turun AMK:n opiskelijoiden virallisena äänitorvena ja puolestapuhujana.

TUO muun muassa:
• valitsee opiskelijaedustajat AMK:n hallitukseen ja muihin toimielimiin
• tuo opiskelijoiden äänen kuuluviin eri päätöksissä ja suunnitelmissa ammattikorkeakoulussa ja Turun kaupungissa
• auttaa yksittäistä opiskelijaa erilaisissa korkeakouluopiskeluun liittyvissä haasteissa ja hankalissa tilanteissa.

18.8.2017

Digitaalinen opiskelijakortti - fyysinen kortti ei ole enää pakollinen

Jos olet läsnäoleva opiskelija ja opiskelijakunta TUOn jäsen, voit ladata käyttöösi digitaalisen opiskelijakortin eli Frank Appin. Frank App alkaa toimia pääsääntöisesti rekisteröitymistä seuraavana päivänä. Frank Appissa voit myös ostaa digitaalisen ISIC-lisenssin (3 € / 12kk). Frank App on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.

Muovisen opiskelijakortin tilaamisen ei ole pakollista, mutta halutessasi voit tehdä tilauksen Frankin kautta, osoitteessa frank.fi.

Opiskelijakortin voit hankkia joko maksuominaisuudella tai ilman maksuominaisuutta. Maksuominaisuus opiskelijakortissa tarkoittaa siis sitä, että voit käyttää opiskelijakorttia maksukorttina. Korttiin jossa on maksuominaisuus, voit ostaa myös kansainvälisen opiskelijakortin ISIC:n.

Lisätietoa eri korttityypeistä saat Frankin nettisivuilta.

Liity jäseneksi

Liity opiskelijakuntaan ja nauti jäseneduista

Opiskelijakuntaan ovat tervetulleita kaikki: opiskelet sitten nuorten, aikuisten, vieraskielisten tai ylempien AMK-tutkintojen koulutuksessa.

TUOn jäsenenä saat virallisen opiskelijakortin, jolla saa lukemattomia etuja sekä valtakunnallisesti että myös ulkomailla. Esimerkiksi VR:n opiskelija-alennukset saat ainoastaan virallisella opiskelijakortilla.

Edunvalvonnan lisäksi opiskelijakunta TUO järjestää myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden: opiskelijoiden hauskanpidosta huolehditaan mm. jokasyksyisillä Keltanokkabileillä ja keväisin järjestettävällä Landerundilla.


Mitä jäsenyys maksaa?

Liittyessäsi jäseneksi, eli opiskelijakortin tilauksen yhteydessä voit maksaa jäsenyyden joko lyhemmäksi aikaa (puoli vuotta/ vuosi) tai heti koko tutkinnon ajaksi. Jos maksat jäsenyyden kerralla pidemmäksi aikaa, tulee se sinulle huomattavasti halvemmaksi!

Hinnasto - Uudet jäsenet

4,5 vuotta 114 € - Säästö 28 €

4 vuotta 104 € - Säästö 23 €
3,5 vuotta 94 € - Säästö 18 €
2 vuotta 61 € - Säästö 6 €
1 vuosi 37 € - Säästö 4 €

Lukukausi (0,5 vuotta) 24 €

Hinnat sisältävät opiskelijakunnan liittymismaksun (7 €).


Hinnasto - Jatkavat jäsenet

2 vuotta 54 € Säästö 6 €
1 vuosi 30 € Säästö 4 €
Lukukausi (0,5 vuotta) 17 €


Jos haluat opiskelijakorttiisi ISIC-ominaisuuden koko opiskelujesi ajaksi, hintoihin lisätään 15,00 €.

Tämän sivun tiedot on päivitetty 1.8.2017 - Tarkistathan tiedot vielä TUO:n omilta sivuilta.

Slice.fi

Opiskelijaedut

Kaikki Suomen opiskelija-alennukset on pyritty keskittämään Frank.fi-sivulle. Sieltä löydät alennuksia niin kivijalkakauppoihin, kuin nettikauppoihinkin! Opiskelijakunta TUOn jäsenenä olet oikeutettu näihin kaikkiin, kunhan olet hoitanut jäsenmaksusi.
Frankin sivuille listattujen etuisuuksien lisäksi muun muassa kaupungin liikuntapalveluita, joukkoliikennettä ja Turun korkeakoululiikunnan, CampusSportin, palveluita on mahdollista käyttää opiskelijahintaan.
Kaikki paikalliset edut eivät siis valitettavasti vielä löydy Frankin sivuilta, joten aina kannattaa kysäistä, jos opiskelija-alennuksen vaikka saisikin!

VR - Opiskelijat

Kaukoliikenteen junissa opiskelijat saavat 30 % alennusta Peruslipusta sekä Sarjalipuista.

Lähiliikenteen maksualueen junissa matkustaessasi saat 50 % opiskelija-alennusta kertalipun hinnasta ja 10 matkan sarjalipun hinnasta.

tuo@opiskelijakunta.net / etunimi.sukunimi@opiskelijakunta.net