TSTS RY

Lyhyesti

TSTS ry on Turun sosiaali- ja terveysalan opiskelijayhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on vastata sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden edunvalvonnasta Turun ja Salon kampuksilla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olemme soluttautuneet eri koulun työryhmiin mukaan ja tuomme siellä esiin opiskelijoiden näkökulmaa ja näin varmistamme, että äänemme kuullaan. Teemme myös yhteystyötä eri tahojen kuten TUOn ja eri ammattijärjestöjen kanssa. Nykyinen TSTS on perustettu vuonna 2007 vanhan TSTS:n pohjalta, jonka juuret ulottuvat kunnioittettavan kauas aina vuoteen 1946 asti. 

Vuonna 2018 keväällä Turun AMK:n Ruiskadun toimipiste siirtyi Kupittaalle ICT-cityyn. Tämän myötä myös meidän toimistomme siirtyi uusiin tiloihin ICT-cityn 0-kerrokseen. 

Koemme tärkeäksi vastuuksemme varmistaa, että jäsenillemme riittää ohjelmaa myös lukujärjestysten ulkopuolelle. Vuoden mittaan olemme mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia yksin ja yhdessä muiden koulutusalayhdistysten kanssa, joten tarjolla on mahtavia bileitä, liikuntaa, kulttuuria, jäseniltoja ja kiinnostavia excursioita. Olemme aina kehittämässä toimintaamme ja jäsenen mielipiteet ja ideat ovat todella tärkeitä.

Meidän jäseneksi voi liittyä kaikki Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat huolimatta koulutusohjelmasta ja yksi hienous koulun yhdistyksenä olemisessa on, että tämä yhdistää kaikki koulumme sote-alojen opiskelijat. Jos opiskelet sosiaalialalla kannattaa tietenkin tutustua Tasokkaaseen sekä suuhygienistien ja hammasteknikkojen Suukon toimintaan. 

Toimistomme on auki niin usein kun mahdollista ja sinne voi tulla piipahtamaan ja lösähtämään sohvalle aina kun siltä tuntuu.

ICT:n toimiston aukioloajat


Toimistoamme pitää auki aktiiviset hallituksen jäsenet niin usein, kuin vain opiskelu ja oma vapaa-aika antaa myöten. Pyrimme kuitenkin pitämään toimistoa auki vähintään kerran viikossa, jotta jäsenemme pääsevät hyödyntämään etujaan sekä keskustelemaan kanssamme kasvotusten. 


Ilmoitamme joka viikko ennakkoon seuraavan viikon aukioloajat Facebookin ja Instagramin välityksellä.

Missä toimistonne sijaitsee?

Toimistomme sijaitsee ICT-talon B-osan kellarikerroksessa, huone numero B0035. Tarkemmat ohjeet videoineen löydät sosiaalisesta mediasta. 


ICT-city, Joukahaisenkatu 3-5

huone B0035 (0-kerros)


Oven ollessa auki, olemme varmasti paikalla! Aina voi koputtaa.

Meidän ihana MOSSE!
Meidän ihana MOSSE!

Voit olla kiinnostunut myös...

Sivu päivitetty 31.1.2019

MOSSE

Ken tälle sivulle eksyy, menestyy elämässään Viimeistään 210 opintopisteen jälkeen...