top of page
Haalarit

Opiskelijan go to bilevermeet! Haalarit kertovat kantajansa alasta, persoonasta ja opiskeluvuosista.

haalarit_edestä_edited.jpg

TSTS ry:n haalarien väri on syksystä 2021 alkaen kokopunainen valkoisin painatuksin.

 

Haalareita on saatavilla ko'oissa XS-XXXXL ja niitä kannattaa kokeilla päälleen toimistolla ennen ostoa. Kokeillessa hyvä vinkki on mennä kyykkyyn! Jos kyykyssä haalarit eivät tunnu kireiltä, on koko tarpeeksi suuri.

Haalareissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kätilöiden haalarit ovat vaaleanpunaiset ja ensihoitajilla on punaiset housut haalareiden sijaan. Näiden alojen luokat tilaavat haalarinsa itse tuutoreiden opastuksella. Muut voivat ostaa punaiset haalarinsa toimistolta!

Ennen TSTS ry:n haalarit olivat keltaiset punaisilla taskuilla. Näitä on edelleen saatavilla alennetulla hinnalla niin kauan, kuin varastoa riittää.

TSTS ry:n väri on aina ollut punainen, joten päätimme vaihtaa haalarien värin siihen. Halusimme myös erottua keltaisista tradenomeista, jotta voimme ylpeinä olla tunnistettavissa juuri terveysalojen opiskelijoiksi!

IMG_8596_edited.jpg
Haalarietiketti
haalarit_takaa_edited.jpg

Terveysaloilla ei ole perinne-etikettiä, mutta listaamme muutamia yleisiä käytäntöjä ja vinkkejä!

Haalareita ei yleensä pueta ylös asti. Ota kiinni haalareiden olkapäistä ja taita yläosa niin, että järjestösi logo näkyy selässä. Solmi hihat kiinni vatsan päälle.

Haalarimerkkejä saat bileistä, tapahtumista, baareista sekä ostamalla yrityksiltä tai muilta opiskelijoilta. Merkit perinteisesti ommellaan käsin neulalla ja langalla. Liimaamista ja ompelukoneella ompelua tulee välttää.

Mainokset haalareissa ovat yrityksiltä, jotka ovat halunneet sponsoroida opiskelijoita. Heidän rahoituksensa laskee haalarien myyntihintaa! On siis kohteliasta ommella merkit ensin tyhjiin kohtiin, ja vasta haalareiden täyttyessä sponsorien päälle.

bottom of page