top of page

Tapahtumat

Opintoja on hyvä tasapainottaa vapaa-ajalla, eikö niin?

TSTS järjestää sekä terveysaloihin liittyviä, että kaikille opiskelijoille suunnattuja tapahtumia pitkin lukuvuotta. Kaikki tapahtumat julkaistaan Instagramissa ja Facebookissa. Vedä haalarit jalkaan ja lähde pitämään hauskaa!

Teemabileet

Perinteisiä teemabileitä järjestetään lukuisia pitkin vuotta. Heittäydy ja pukeudu päästä varpaisiin teeman mukaan, tai lisää haalareihin asusteita ja vaikka hassu hattu! Teemabileitä pidetään esimerkiksi Marilynissä, Vegasissa, Heidi's Bier Barissa sekä Utopiassa. Bileistä saa aina teemasopivan haalarimerkin!

Sitsit

Opiskelijakulttuurin helmiin kuuluvat juomalaulujen säestämät pöytäjuhlat eli sitsit. TSTS:llä on oma laulukirja, johon on koottu parhaimmat hoitsulaulut ja perinteisimmät sitsilaulut. Pukukoodina toimii joko cocktail tai jokin teema. Joka tapauksessa sitseillä pukuloisto ja äänihuulet viedään äärimmilleen kolmen ruokalajin lomassa! 

IMG_20231008_143018_142.jpg

Rastikierrokset

Rastikierroksille kerätään kasaan joukkue opiskelukavereita ja kisataan voitosta! Joukkue kiertää läpi Turun baareja ja puistoja suorittaen hauskoja rastitehtäviä ja saaden niistä pisteitä. Lisäpisteitä tippuu tiimipukeutumisesta (ja mahdollisesta lahjonnasta). Voittaja palkitaan illan jatkobileissä!

Excursiot

Haluatko kokeilla jotain uutta?

TSTS:n kokonaan alkoholittomien tapahtumien kärkenä toimivat excursiot. Yleensä ne koostuvat enemmän tai vähemmän liikunnallisista lajikokeiluista opiskelijaystävälliseen hintaan. Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus hauskoihin ja erikoisiin liikuntatapoihin! 

bottom of page